Skip to main content

Tårtor bakade med kärlek

Får vi lov att presentera Edenbos tårtor – bakade med 10 dl kärlek och 8 dl äkta råvaror. Vi har tårtor i olika storlekar och av olika sorter, varav några av våra favoriter är princesstårta 2.0 och violtårta samt självklart den klassiska smörgåstårtan. Hos oss hittar du den perfekta tårtan till vardag och till fest och för alla små och stora födelsedagsbarn. Vi skapar också fantastiska bröllopstårtor utifrån dina önskemål!

Våra tårtor finns i storlekarna 4-6, 6-8, 10-12 och 14-16, med undantag för våra moussetårtor som finns i storlekarna 4-6, 8-10 och 12-14. Smörgåstårtorna erbjuder vi som 5- eller 10-bitars, och de finns i tre varianter.

I våra lokaler använder vi råvaror som vetemjöl, färsk grädde och nötter. Vi har även produkter bakat med mandelmjöl och laktosfri grädde. Har ni funderingar kring våra produkter eller vill beställa något av dessa alternativ, ring oss på 063-51 12 20.

Enklast gör du din beställning via formuläret som kommer upp när du klickar på önskad tårta. Vill du beställa tårta/smörgåstårta med leverans samma dag, måste vi dock be dig att ringa in din beställning på tel 063–51 12 20. Om du önskar beställa tårta till söndag måste du ringa senast lördag kl 11.

Klicka på någon av bilderna nedan för att beställa.

Håll pekaren över bilderna för att se detaljer om varje tårta. Klicka på någon av bilderna för att beställa.